Parytterdörrar

Jag har en dröm om att en gång få ha mitt egna hus, det behöver nödvändigtvis inte vara en stor villa utan kan lika gärna vara ett gammalt torp eller en sommarstuga. Något som jag alltid har gillat och som ser så välkomnande och lite pampigt ut är de hus som har parytterdörrar, kanske känns det mer välkomnande med en stor ingång än en liten?

Jag har även sett att flera som jag känner som bygger nya hus också väljer att ha parytterdörrar till sina hus, det känns som det är en trend på frammarsch.

Mitt drömhus eller drömtorp skall förutom denna välkomnade entré även ha en stor farstubro med små sittbänkar, det minns jag att vi hade på mitt barndomshem och det var perfekt att sitta där och ta av sig snöiga eller leriga stövlar. Hela känslan jag ser framför mig är att det skall vara hemtrevligt och välkomnade.

Bygghemma har ett stort utbud av parytterdörrar och det finns otroligt många fina i både mer klassisk stil som i mer modernt utförande.

Den här varianten ovan känns lite mer modern i sitt utförande, passar inte så bra in på ett gammalt torp men på ett moderna och nybyggt hus skulle det vara supersnyggt.

Det finns med andra ord något för alla smaker. Dessutom finns det ett urval av färger på vissa av dörrarna, alla vill vi kanske inte ha vita dörrar även om jag tror att det är den vanligaste färgen.

Än så länge är det bara en dröm för mig det här med hus, men någon gång då skall jag ha mitt egna lilla hus.

Inlägget är i samarbete med Bygghemma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.