Varannan vecka

I lördags gick Nickes flyttlass och alla nya möbler hämtades. Vi hade kört en hel del redan på fredagen så på lördagen gick det rätt smidigt och snabbt att köra ner allt mycket tack vare Johan & Karin.

Kändes skumt när Nicke sa hej då och åkte hem till sitt nya hem. När han åkt grät jag och Melvin en skvätt och det var skönt att få ur sig lite tårar.

Sov rätt dåligt första natten som själv.

Söndagen började bra med en lugn frukost tillsammans. Jag och Melvin spelade spel och Felix kröp upp i min säng och kollade på tv.

På dagen kom Nicke och vi packade hans bil full med skräp som vi sedan var och kastade. Jag var också två vändor till återvinningen.

På kvällen hämtade vi upp Nicke och åkte och gratulerade min brorsa som fyller 40 (men firar i Thailand).

Något jag konstaterat är att det inte är mycket tid över när barnen väl somnat… trodde jag skulle hinna med massor men när jag nattat är jag själv trött och klockan är mycket.

Söndagkvällen blev lite jobbig när Laila fick åka till sjukhuset. Jag höll kontakt med Nicke och det blev inte så mycket sömn. Som tur var dök inga barn upp så de stunder jag somnade till sov jag bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.