Andra tider….

Att det är andra tider än när jag var liten märktes under helgen. När jag var barn då gick/cyklade jag iväg för att se om några barn/kompisar var ute eller hemma. I lördags försökte jag få ut Felix, var omöjligt, bara youtube som gäller. Han vill inte gå ut på området eftersom granntjejerna inte är här, andra förslag på barn i närheten lockade inte heller. Att han följde med till gymmet var chockerande även om det endast lockade för att han fick spela på min gamla mobil (är snart 1 år sen han fick göra det).

När vi kom hem därifrån varvade han tv med att hjälpa mig med lego. Han och Melvin fick även spela lite Roblox mot varann. När det var dags att avsluta utbröt världskriget…. Efter en 45min lugnade det sig och han slocknade.

Imorse väcktes jag kl 7 av tjatande om mobil, ingen bra start på morgonen. Att få honom att förstå att ju mer tjat och mer irriterad mamma inte gör att han får ha mobil gick helt enkelt inte in.

Efter morgonkaffe och frukost fick han en sista chans. Det sista testet. 1 timme mobil och om den lämnas utan bråk så kan det bli fler tillfällen…och kan man tänka sig. Mobilen stängdes av och vi drog till Heron City och gick på Frost 2 i VIP salong.

Mysigt att gå på bio och dagen kändes bra. Felix tyckte filmen var superbrs, jag gillade den också.

Tyvärr ett stökigt avslut nu på kvällen. Jag kände att för allas bästa så tog jag en time-out och åkte en sväng med bilen. När jag kom hem var alla lugna. Vi duschade, kollade wild kids, lyssnade på 2 böcker och Felix somnade till bok nr 3 (Ronja Rövardotter). Nu får jag äntligen lite lugn innan jag ska sova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.