Hotellpremien är puts väck

Förbannat. Vi hade två stycken hotellpremiecheckar från Coop som jag lagt bredvid datorn för att vi skulle kunna boka in en weekend. Nu när jag skulle kolla åt lite hotell åt Laila så tänkte jag kika på våra checkar, då är de spårlöst borta. Jag kan inte minnas att jag städat bort några papper uppe på själva hårddisken, där har det legat räkningar. Jag har kikat under databordet och lyft på allting som låg där men de är och förblir borta. Har så dåligt minne så jag kan inte komma på att jag lagt dem någon annanstans heller. Suck.

Har varit hos Nickes mamma idag och ätit älgköttbullar samt älggryta, det var gudomligt gott. Tror inte jag ätit så mycket på länge som jag gjorde idag. Nicke åt också ovanligt mycket, fast det gör han jämt när han får “riktig” mat. Även Nickes bror var där.
Efter maten så var det blåbärspaj och kaffe och så låg vi och tittade på hockey (text-tv) samt en intressant dokumentär om protestanter och katoliker på Irland.

Nu är vi hemma och jag har pusslat igen och Nicke lyssnar igenom Iron Maidens senaste skiva en extra gång eftersom de kommer spela hela nya skivan nästa lördag. Eller i alla fall gjorde de det på spelningen igår. Nu skall jag gräma mig lite till över premiecheckarna och sen blir det nog till att se om ni andra bloggare uppdaterat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.