Sover dåligt

Lördag idag, härligt! Vaknade dock inatt och kom på att jag glömt ställa klockan. Ställde den på 06.15 somnade om och vaknade upp strax efter och kom på att jag inte behövde ställa klockan. Snacka om förvirrad. Sover ganska dåligt, drömmer konstiga drömmar… vaknar massor med gånger varje natt, jättejobbigt. Även Nicke sover dåligt, han gnyr och rullar och håller på, kan kanske vara därför jag inte sover ordentligt. Sen är det jobbigt att jag inte kan sova på mage, får ont då. Blir till att ligga på sidan och i värsta fall rygg (me don´t like).

Igår ringde Ellinor och gratulerade samt bjöd in mig på städparty. Tänkte faktiskt ta mig dit, har ju aldrig hälsat på dem. Ska bli kul att se hur de bor. Har dock bett henne påminna mig då mitt minne är urdåligt. Något annat kul som hände igår var att vi fick kallelse till ultraljud den 28/12. Då lär det verkligen synas att det är en bebis, det ultraljudet tänker jag absolut köpa. Blir väl till att lägga ut här sen.

Vaknade kl 08.00 imorse och nu har jag suttit och pusslat en del, nu skall vi fika och titta på skidor och sen bär det av till Nickes mamma för lite lördagsmiddag. Blir älggryta, älgköttbullar, potatis och sen blåbärspaj till efterrätt. YUMMIE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.