Avundas

Läser på flera av bloggarna jag följer om folk som är gravida och känner sparkar, jag vill oxå göra det, flera av dem som gör det är inte lika “långt” gångna som mig. Längtar tills jag oxå får känna.

Idag var det mer att göra på jobbet men jag gick ändå hem tidigare då jag skulle åka och handla samt laga middag. Kom dock inte hem tidigare för det. Gick 1timme tidigare men först var tåget mot Kungsängen 13min sent, sen var tåget mot Södertälje 10 min sent. Kom hem till kl 18 vilket är typ en kvart senare än vanligt.

Lagade pastagratäng med köttfärs, purjolök, paprika och champinjoner. Fanns ingen Kelda ostsås på affären så jag strödde riven ost över. Blev himla gott.

Sen har jag legat på soffan och kollat på “Det okända”, blir nästan lite rädd när jag ser sånt. Tänk om vi har massa andar hemma som jag inte märkt än *S*

Nu skall jag se klart på Osaliga andar och sen sova.

By the way, blev 6st matlådor med pastagratäng samt att jag åt en portion. Härligt, då har man mat för resten av veckan.

0 thoughts on “Avundas

  1. Astillbe: Jag hoppas verkligen det sätter igång snart. Annars kommer jag bli orolig.

    Maleé: Klart du får ta hundtestet från mig. Pastagratängen var jättegod. Vid tillfälle kan jag lägga ut receptet.

    Bina: Har ingen aning om hur moderkakan ligger. Men snart kommer det nog igång får vi hoppas.

  2. Har du koll på om din moderkaka ligger i framvägg? Det brukar kunna vara en anledning till att man känner lite senare.

    Snart serru… snart kommer du vakna av att det tjongar i magen. *Lovar*

  3. Jag vill också ha pastagratäng! Fast det var inte därför jag tittade in, utan för att tala om att jag lånat din lånk till hundtestet i min blogg. Naturligtvis hänvisar jag till dig! Ha det så bra – snart börjar det sparka ska du se!

  4. Det dröjer inte länge nu tills du känner av bebben! Jag kände aldrig något fladder eller någon konstig slemmig fisk (!) utan jag känner små sparkar. Först var det väldigt svagt, men redan på en vecka kickas det hårt där inne! 😀

    KRam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.