Varför just i juli?

Läser på aftonbladet att Metallica kommer till Sverige, för första gången på 8 år spelar de i Stockholm. Och datumet…. 12 juli. Jäkla förbannade dumma Metallica planerare. Är jag inte nyförlöst då så är jag åtminstone så himla gravid att det är helt omöjligt att gå. Tror ni man kan få be om en hemma hos spelning?

Eller så drar man en chansning och köper biljetter, är ju inte allt för långt till Karolinska om värkarna skulle dra igång :o).

0 thoughts on “Varför just i juli?

  1. Singelmingeltjejen: Nä det blir nog inga biljetter för min del. Eller så får jag köpa och sälja dyrt så kanske man har lite bidrag till barnvagnen *s*

    Klart du får lägga till mig på din blogg. Jag lägger till dig oxå (om jag inte redan gjort det, minns inte).

  2. nu lägger jag till dig på min blogg och antar att det är okej? näe.. kanske inte så bra att gå på metallica varken höggravid eller nyförlöst? 😉

  3. Marianne/Bim: Jag är jättesugen på att köpa biljetter trots allt. De är ju som ni säger inte svårsålda.

    Bina: Åh vilken otur vi har!

    Exotica: Lycka till på måndag!

    Carro: Ja du förstår ju hur jag känner, Metallica är ju mina husgudar och Pearl Jam dina.

    Astillbe: Aerosmith? Det har jag missat, har sett den en gång förut, var bland det bästa jag sett (efter Metallica förstås).

  4. Jag kommer sitta som klistrad vid telefonen för att få tag på biljetter på måndag!

  5. Åh du är nog min vän av någon anledning…

    … det är lika illa här 🙁 Mannen har VUNNIT en resa med jobbet samtidigt som de skulle köra lite utbildning för de som reser till ITALIEN!!! och familjen till självkostnadspris. Vilken vecka tror du? Joo grattis, grattis alldeles den veckan jag ligger på BB efter snittet *suckar djupt* Hur ofta VINNER man en resa?

    Jag får väl printa lite vackra bilder att ta med till BB och du får ta med dig musiken på MP3 så skall vi nog överleva med våra små kärleksknytten ändå.

    KRAM

  6. Köp biljetter du! Fast sittplats! Om du sen inte orkar eller kan, så är de ju inte direkt svårsålda! 🙂

  7. Vet hur det känns… Pearl Jam spelade ju på Sjöhistoriska när Maja var 1 månad gammal bara. Så jäkla surt… 🙁

  8. Haha, jag har tänkt samma sak! Och jag vill gärna se Aerosmith i juni… men vet inte om jag pallar det med mage och allt. Trängas. Stå upp och få ont i ryggen. Fulla människor…

    Vi får se!

  9. Hahaha… Klart du ska köpa biljetter till Metallica. Om inte annat så kanske förlossningen sätts igång då ju!! =) =) =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.