Solsken

Idag har jag njutit av det fina vädret, först i Mölnbo hemma hos mamma och pappa, där oljade jag balkongbordet (pappa gjorde det mesta) samt var och handlade lite i Gnesta. Sen åkte jag till Järna och hämtade upp svärmor och sen tillbaks till Mölnbo där vi hämtade Nicke vid tåget. Sen bar det av till Krister och Maarit. Där bjöds på fika och tårta och sen satt jag och Maarit ute i solen i dryga timmen och njöt, var hur varmt som helst. Hoppas man fått lite färg i ansiktet nu, är så trist när man är vinterblek. Fick lite balkonglådor av Maarit så vi åkte förbi Coop och köpte balkongfästen och lite petunior, får se hur länge de lever, får förmodligen köpa lite andra blommor senare men då blir det plantagen då Coop inte hade mycket att hurra för. Får plantera det imorgon.

Nu är det lite middag här, jag höll på att svälta ihjäl så för mig blev det bara oboy och smörgåsar medan Nicke äter en köttbit.

Nu blir det bloggläsning och sedan sängen.

0 thoughts on “Solsken

  1. Christina: Jag hade gärna gått på loppisen men det brukar vara så mycket bilar att man knappt kan parkera. Såg även att det var auktion, fast jag föredrar nog loppisar. Hoppas du hittade något kul.

  2. Jag var i Järna på loppisen som Lions har varje år. Sen var jag i Gnesta och kollade lite på deras auktion….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.