Pyssel

Vaknade återigen tidigt, klev upp strax efter kl 7. Började att plantera ner mina petunior i balkonglådorna och skruvade sen ihop fästena, givetvis så var det en jäkla skruv och gänga som inte funkade så bara en låda har kommit upp. Får köpa nytt fäste idag, är ju inte så dyrt. Sen började jag att putsa fönstret i vardagsrummet, går inte att få det helt bra men det blev i alla fall mycket bättre, har en ruta kvar nu och sen ger jag mig.

Vid 11-tiden skall jag och Nicke åka till Moraberg, behöver kika på en ny DVD spelare, blir bara en billig variant som klarar XVID, vill gärna ha det då vi brukar få låna filmer emellanåt.

Sen bär det nog av ut till Mölnbo där man bättre kan njuta av dagens värme, jag tänkte tvätta lite kläder, leta upp en medicinlåda med lås samt om pappa kanske har lite material få ihop ett simpelt databord, om nu inte det på Jysk är billigt och bra (vi såg ett uppe på en hylla men det stod inget pris).

Det är även fotboll idag på Mölnbo IP så vi tänkte nog gå dit och kika när Mölnbo spelar mot Västerljung, Nicke har ju lirat i Mölnbo förut så det kan vara kul att gå dit och träffa spelarna och även de man känner som kommer och tittar. Sen blir det förhoppningsvis grillning hos mamma och pappa.

Sen måste jag passa på att gratulera Ellinor som fyller år idag, det är en stor dag för henne idag då hon fyller 30. GRATTIS GRATTIS!

Dagens bild blir denna: Mina färäldrars tomt

0 thoughts on “Pyssel

  1. Mocca: Har haft en härlig dag, hoppas du haft detsamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.