Ultraljud

Imorgon skall jag bara jobba till 11.30, sen åker jag mot stan (Södertälje) och möter upp min mamma som skall följa med. Nicke har lite problem att vara ledig från jobbet och han har ju varit med 2ggr förut. Mamma tycker det ska bli jättekul att följa med för hon har aldrig sett ett ultraljud då både jag och min bror föddes innan det blev aktuellt med sånt.

Vi ska kika hur bebisen ligger och sen kollar de säkert storlek oxå, det är dock inget som var nödvändigt då jag har normala värden men när man ändå är där kikar de säkert. Sen hoppas jag att de kan se könet, är så nyfiken. Säger de att det är kille/tjej med rätt så stor säkerhet så kommer jag springa ner på stan och köpa en icke-neutral body *s*

Lär väl rapportera på bloggen om de kan se något, själva har vi ju varit övertygade om en kille så vi får se om vi har rätt. Kommer nog bli rätt besviken om de inte kan säga något.

0 thoughts on “Ultraljud

  1. Superq: Ska uppdatera länken under kvällen. Nu har du säkert hunnit läsa mitt nya inlägg också och har all info.

    Astillbe: Nej det var inte ett privat UL utan min barnmorska ville veta 100%-igt hur bebisen var placerad och så skulle vi även kolla kön tänkte jag, och det blir ju en kille.. rätt liten en också.

  2. Oh nu blir jag nyfiken. Du måste skriva här om ni ser nåt och såklart hur UL gick.. håller tummarna! Ofast är de ju så stora att man inte ser mycket alls har jag hört..Fast detaljer som kön borde ju synas 😉

  3. Oj så spännande! ÄR det ett privat extra ul ni gör?

    Vad tror du att det blir???

    Lycka till!

  4. nu måste du ändra till superquinnan.blogspot i länken till mig. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.