Förlossningen

Ligger just nu inlagd på förlossningen. Var ju på ultraljud idag och då visade det sig att bebisen fick dåligt med näring. Flödet genom navelsträngen var dåligt. Det bestämdes att jag ska ligga kvar här över natten så de kan kolla bebisen med ctg samt kolla flödet imorgon igen och se om det är någon skillnad. Hade även högt undertryck så det lär de nog kolla igen. Urinprov har lämnats men vet inte vad det visade. Ska lämna nytt imorgon som de ska skicka iväg. Sen skulle de diskutera med huddinge imorgon om jag ska gå på täta kontroller eller om bebis får komma ut tidigare. Får se hur det blir. Håll tummarna för att allt går bra. Förresten vet vi nu att det är en liten kille :-).

0 thoughts on “Förlossningen

  1. Tack allihopa! Läste de flesta kommentarerna inatt på sjukhuset när jag var vaken. Härligt med e-post i mobilen *S*. Som ni ser i inlägget för idag så gick allt bra och jag är hemma med bebis i magen.

    Tack för ert stöd och era hållande tummar och tår :o)

  2. Hoppas allt går bra för er. En liten kille 🙂 Hääärligt. Ta det nu bara lugnt. Tänker på dig/ er och skickar en stor kram!

  3. Jag håller förstås också tummarna för att allt går bra. Vilken tur att ni gjorde ultraljud så att detta upptäcktes! Kul att det är en pojke, precis som ni känt på er. Lycka till!

  4. Ojoj! hoppas allt är bra med er. O att bäbben får stanna o må bra i magen tills de är dags. Grattis till Killen.

  5. Jag står på en tå för din skull som man skulle säga i Botzwana.

  6. Vad roligt att det är en liten kille. Hoppas han får stanna i magen ett tag till och om inte så är du ju i goda händer. Håller några tummar och tår för att han får vara kvar i magen ett tag till.

  7. Hoppas allt går bra med dig och bebben. Tänker på dig (er) och håller tummar och tår!

    Vad spännande att ni fick reda på att det är en liten son som kommer att komma, när det är dags 😉

    Ta hand om dig gumman.
    *kramar om*

  8. Jag håller tummarna för er alla! Hoppas alla värden blir bra snart för dig och lilla killen.

    Vad roligt med en liten pojke!

    *kram*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.