Gjort ett klipp

Idag har jag, Melvin och Niklas varit i Södertälje. Nicke klippte sig vid torget och jag och Melvin gick till ett annat ställe för klippning. Jag klippte ganska mycket och känner mig mycket nöjd. Som tur var så var Melvin lika nöjd som vanligt och låg i vagnen och kikade på vad som hände. När jag gick mot Nickes frisör så kom han precis ut och var klar han också, snacka om tajming. Vi gick sedan till Eagle och åt lunch, blev kycklingpasta för mig, supergod.

Vi åkte även en tur till Rusta men det vi ville ha var inte som beskrivet i reklambladet, hade tydligen blivit något tryckfel. Så det blev ingen uppblåsbar gästsäng.

Vidare direkt hem, hämta sakerna till dopet och så till Sockenstugan där vi gjorde ordning borden med duk, koppar och servetter. Åkte även och handlade lite kompletterande saker som vi glömt. Tror vi har koll på läget nu. Mamma ska göra tårtor så de får Nicke hämta imorgon och köra ut till Sockenstugan i samband med att han ska hämta sin mamma, sen får han hämta mig och Melvin och så får vi göra det sista i Sockenstugan imorgon.

Nu skall jag strax göra tonfiskpasta, egentligen har jag ingen lust men sambon verkar inte heller vilja göra mat och jag vill verkligen inte äta ute en gång till idag. Så jag får offra mig. Sen blir det nog lite bloggläsning samt ev att vi kikar lite på Bourne Ultimatum.

Ikväll fick Melvin majs och potatispuré, det var så gott att hela burken slank ner. Nu sover han här på soffan.

0 thoughts on “Gjort ett klipp

  1. propp: jag får nog snart ta bort det helt, jag sätter mig framför datorn istället för att läsa *s*, dock går jag aldrig i morgonrock till lunch *s*

  2. Hejhopp. När ska du byta läsprojekt? Tyskungen har ju varit med ett tag nu, du som är emma hela dagarna hinner väl läsa…
    …eller inte, med en bebis. Skojar bara lite med dig och kommer ihåg hur det var när man fortfarande hade morgonrocken på vid lunchtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.