Nu är det vinter….

Igår kväll började det snöa och när jag gick upp vid 9.45 (sonen sov förresten bästa natten på länge, inte så mycket nys och snörvel och gnöl, från 22-07) var det ganska mycket vitt ute, ligger väl kanske 5cm på taken. Jag fotade ut på baksidan men har inte orkat lägga in kortet i datan än, men jag bjuder väl på det senare.

Har satt på kaffe tills Nicke och Melvin kommer hem, de tog en promenad upp på skogen och tydligen hade Melvin inte sovit något alls, han var helt fascinerad och bara tittade på alla vita träd. Gullunge.

När de kommer hem ska vi fika, jag måste duscha och sen tror jag Nicke ville åka in till stan, han ville klippa sig inför dopet imorgon och jag skulle också behöva det. Sen vet jag inte om mamma har sytt upp några byxor till mig, får sätta fart på henne för jag vill inte gå byxlös till dopet. Ev kanske jag kan hitta någon lite färggladare tunika att ha på mig imorgon, leggings har jag.

Nä, måste nog hoppa in i duschen, jag får väl rapportera senare ikväll för eftermiddagen går nog åt till att fixa lite i sockenstugan där vi ska ha kaffet imorgon. Tänkte lägga på dukar och ställa upp koppar och förbereda allting. Har köpt fina ljus och servetter. Är bra om man märker att något fattas idag så man hinner åka och köpa det.

0 thoughts on “Nu är det vinter….

  1. Annasv: Tack! Får höra om inte sambon och jag kan åka nån kväll och bada med Melvin, vore så kul om vi kunde vara med båda två.

    En prins: 1500kr var inte så farlit, jag trodde det var dyrare. Dessvärre har vi ingen återförsäljare här i krokarna, tänkte om man kunde köpa på internet.

  2. 1500kr kostar smycket, men de är svåra att få tag i. Jag vet dock en som lyckats 😉 Tips är att ställa dig på kö hos din lokala återförsäljare.

  3. Lycka till med alla förberedelser inför dopet!

    Och du, ang simmet så kan ju min sambo gå på babysim just nu bara för att jag är sjukskriven. Nästa vecka så är det ju min tur igen för då ska han jobba. =)

    Trevlig lördag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.