Borta hela dagen

Fy vilken dag, alltså den har inte varit dålig men hektisk. Började med att vi imorse åkte in till Södertälje, Melvins mormor följde med. Jag hade tänkt kika in på Hippo och kolla deras nya Molokläder men tyvärr hade de inte kommit än, det blev dock en doppresent till Kasper som ska döpas 9 februari. Vi var inne en sväng på Lindex också och då hämtade jag ut de kläder jag beställt samt att min mamma köpte ett par oranga velourbyxor till Melvin, de kommer passa fint till lejonbodyn därifrån samt grodbodyn från Me&I. Hon shoppade även massa kläder till brorsbarnet.

När vi varit där så gick vi då till Hippo för att kolla lite och passa på att ge Melvin mat, stannade där ett tag och shoppade som sagt var (se ovan). Molokläderna skulle nog komma på måndag så jag får åka in något nästa vecka också. När vi varit där bjöd jag mamma på lunch nere på restaurangen i Lunagallerian, jag tog min sedvanliga omelett och mamma åt pizza. Vi hann även med en fika på Valencia (övre plan i Kringlangallerian) innan vi åkte hem. Där hade de för övrigt fått barnstolar och det var då på tiden, verkar jämt vara mycket mammor där.

På väg hem så ville min bror att jag och Melvin skulle åka med honom hem till sig i Tystberga så Oliwer fick “leka” med Melvin. Eftersom vi ändå skulle till dem på kvällen och äta tacos så sa jag Ja till att åka med honom hem tidigare. Vi hann inte mer än hem från stan och hem till radhuset för att packa en väska med mat/kläder och blöjor samt skriva lapp till pappan så kom min bror. Vi åkte och hämtade Oliwer hos dagmamman sen direkt till Nyköping för att handla ingredienser till tacos, i affären fick jag ta en burk gröt och ge Melvin då han var superhungrig. Därefter hem till Johan där vi sjöng lite Ultrastar, det är typ som singstar med till datorn. Var rätt kul. Sen röjde Oliwer med Melvin som blev tröttare och tröttare men vägrade sova. Sen blev han typ övertrött och började gråta när Oliwer lekte med honom (kanske blev lite hårdhänt också). Lagom till när Nicke kom så började Melvin somna. Tror han sov vid 19.30 (typ när han skulle äta igen för det gått 4 timmar) sen sov han på Johans säng tills kl var ca 21 och då matade vi honom med välling och sen åkte vi hem. När Melvin sov så lyckades vi få i oss tacos och kaffe.

Just ja, lite kul var det för Oliwer fick ett påslakanset från Hemtex med en Tyrannosaurus Rex på vilket för Oliwer är en “Vasstand”. Tror de heter så i filmen “Lille Fot” för han pratar om Vasstand, Lillefot och Långhals. I all fall så bäddade Johan med det påslakansetet men då blev Melvin rädd för Vasstand och ville inte sova i det. Som tur var kunde de lägga örngottet upp och ner och sen somnade han tillslut *S*

Tack brorsan och Oliwer för en trevlig kväll.

Nu är jag så trött så jag nästan dör… Melvin har nog somnat igen, den här gången i sin säng. Man såg verkligen vad glad han blev när vi lade honom där. Hoppas nu han sover hela natten trots att han sov typ 2 timmar ikväll samt i bilen hem.

Imorgon får jag inte sovmorgon för Nicke vill ha det då han, hans bror, brorsson och mamma ska bila till Gävle för att se Brynäs-Timrå… han har dock lovat att ta Melvin på söndagen…. vi får se hur det blir med det då de kommer hem nån gång imorgon natt.

Jaja, nu skall jag kolla mail och de “viktigaste” bloggarna innan jag kommer stupa i säng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.