Nattning och natt

Nattningen igår vid 20.30 gick superbra, upp och lade honom och han måste somnat direkt, hörde inte ett knyst därifrån. Själv satt jag framför datorn resten av kvällen och kom i säng strax innan 24. Natten har som vanligt var tyst från Melvins rum, hörde nåt litet ljud på morgontimmarna innan Nickes klocka ringde. När Nicke gått så hörde jag att Melvin lät, då var kl ca 6.15 men sen somnade jag om och då troligtvis han också. Vi gick upp vid 7. Nu har han ätit sin flaska välling och ligger på gymmet, tror han snart somnar.

Idag ser det inte ut att regna (svårt att se i mörkret) så förhoppningsvis kommer vi iväg ut idag. Känner att jag inte står ut att sitta inne hela dagen. Eventuellt går jag en sväng själv på samhället så Melvin kan sitta i sittvagnen, går vi på skogen måste jag ta “fulvagnen” då den har större hjul.

Vad ska ni hitta på idag?

0 thoughts on “Nattning och natt

  1. Ahnna: Vad härligt att det gick så bra för dem att leka. Hoppas de kommer ses fler gånger.

    Frida: Härligt med promenad. Vi kom inte ut på någon idag då vi åkte till “stan”. Lycka till med presentköp och nattning.

    AnnaSv: Hoppas lillebror kryar på sig. Bidde ingen promenad idag, ja mer än på stan då.

  2. Dagen gick bra. Men nu sitter jag funderar på kvällsmat: vad ska vi äta? mannen får köpa något.
    Abbe och kompisen hade kul och bråkade inte en gång under 7 timmar. De hade så kul med egen picknick.
    trevlig helg nu!!/kram Ahnna

  3. Hoppas ni kommer ut en sväng! Det hoppas jag att vi oxå gör. Lillebror är ju fortf sjuk så det blir nog bara en prommis innan det är dags att hämta på dagis.

    Ha en bra dag!

    Kram,
    AnnaSv

  4. Vi ska träffa en mammagruppsvän på fm för promenad, sen blir det hem för lunch och sen blir det nog eftermiddagspromenad också. Ska försöka köpa present till maken som fyller år på måndag. Har ingen aning om vad jag ska köpa. Sen när maken kommer hem från jobbet ska vi röja och ställa i ordning i lägenheten. Under natten ska vi försöka lära Sessorna sova utan att snutta hela tiden. Våra tjejer sover nämligen inte alls så bra som Melvin.

    Fullt ös i dag alltså.

  5. Abbe har en kompis här och verkligen leker. de har planerat på förskolan va de ska leka här. De är i 6år och det är första gången jag upplever de så leksugen och detta att han har planerat. Super kul och jag sitter här och hör dem inte. Kan väl säga att kompisen kom tidigt pga mamma och pappa börja tidigt och vi tyckte han kunde få slippa förskolan/ahnna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.