Pippiperuk

På förmiddagen efter att Melvin ätit så gick vi över till min mamma och fikade med henne och hennes kompis Inger. Jag skulle åka och handla och då bestämde vi att vi skulle åka in till stan och handla där för då kunde Inger få åka med oss. Vi började med att gå och köpa en Pippiperuk som Inger skulle ha på en maskerad, sen blev det lunch på Lunagallerian. Därefter skulle Inger till tygaffären och då gick vi till Hippokids och då hade hon fått lite nya Molokläder bland annat en supercool bodysuit med verktyg på samt bodysuits med vägnätet och blommorna (som finns som body och byxor). De skulle försöka fota kläderna ikväll och lägga ut i webshoppen. Blev verkligen helt kär i verktygsdressen, vill ha! Var där en stund och pratade med Helena men sen så åkte vi hem.

Vi har även tagit en promenad i solskenet, det var dock ganska kallt i skuggan. Efter promenad så gick vi och fikade hos mamma och nu har vi varit hemma en timme. Melvin åt upp resterna av slottsgrytan och idag slank det ner utan problem. Var även lite potatis/palsternackspuré och matfett som var uppblandat med grytan. Efterrätt blev resterna av det han åt igår (något nytt, minns ej vad det hette). Nu har han tvärsomnat på babygymmet.

0 thoughts on “Pippiperuk

  1. Hej.
    Tack för adressen, blir mycket bloggläsande så här på eftermiddagarna när Neo sover så alltid kul att läsa nya tankar och funderingar. 🙂

    /Camilla med Neo (5veckorsbebisen ni sprang på inne på hippo 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.