Guldstjärna

Igår kväll var Melvin så trött så vi gjorde välling redan 18.40 han låg i säng vid 19 och jag gissar att han somnade 19.45 sen sov han utan ett enda knyst ända till 6.40 då jag var tvungen att byta blöja, sen låg han och småpratade till 7.15 då vi gick upp. Nu har han nyss ätit välling, blev lite tidigare än vanligt då han var så hungrig. Nu sitter han i lekhörnan och leker med sin leksakslåda. Mätt och nöjd och med en guldstjärna på sovpåsen 🙂

Jag ska ta min morgonkaffe och njuta av morgonen. Idag får vi dessutom efterlängtat besök av Camilla så det kommer nog inte bli något bloggande under dagen, får se om jag hinner något ikväll. Fast hon kommer inte förrän kl 12 så jag kanske hinner något mer innan dess.

0 thoughts on “Guldstjärna

  1. Nathalie: Förstår vad du menar, jag lämnar bara Melvin med de andra barnen korta stunder och har full koll, detta gör jag bara när det är småbarn där, är det som i fredags massa stora barn som springer omkring får han sitta med mig. På vår öppna förskola är det inte så mycket föräldrar och de som är där har koll på sina barn. “Ledarna” är bara där för att ordna fika och typ ha lokalen öppen, de är inga barnpasserskor.

    Tycker synd om den lilla killen, jag menar har barnet bajsat måste man ju för tusan byta direkt.

  2. Alltså, vill de vara ifred är det klart att man ska låta dem vara det. Om Vincent kryper ifrån mig, då tar jag det som ett tecken på att han vill leka med någon annan eller liknande, så jag tvingar ju inte mig själv på honom.
    Men det finns så många föräldrar som liksom LÄMNAR sina barn, som om det vore ett dagis. Och barnen försöker få deras uppmärksamhet, men de sitter bara där och dricker kaffe. Skräckexemplet är en kvinna och hennes son, snart två år tror jag att han är. VARJE gång som de är där kommer personalen och säger att de tror att han har bajsat, varpå hon svarar “Jag vet” och fortsätter dricka kaffe. Då har hon inte varit med honom på lite mer än en timme, så man undrar ju hur länge den bajsblöjan har suttit på honom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.