Tävla om en tavla

Tävla om en tavla från www.candiie.com
Det går bra att låna bilden


1. Klicka på bilden så ni kommer till Candiie.com

2. Skriv en kommentar hos mig och motivera varför man ska handla från candiie.com. Glöm inte att ange er mailadress.

3. För extra vinstchans, länka till tävlingen i din blogg

Tävlingen avslutas fredag den 25 april vid midnatt.

 

23 thoughts on “Tävla om en tavla

 1. Tavlan är jätte fin. Jag tycker att man ska handla candiie.com för att dom har jätte fina saker, fin design, perfekt om man är ute efter en present till en vän eller till sig själv kanske.
  Det fanns även mycket att välja imellan-
  Ha det bra

 2. Åh vilken tavla….jag letar efter fina tavlor nu till min nya toa. Jag ska få nytt badrum som kommer vara sjukt stort( nu har jag minitoa). Och en tavla där hade ju varit kanon. /Ahnna
  p.s skulle länka till min blogg menjag kaninte.Jag får läsa på hur man gör så jag får större vinstchanser nästa gång

 3. Hej!
  Jag anser att man ska handla på candiie.com för sitt eget bästa. 😉 Jag som köptokig mamma, blir ofta frestad.
  Men här kan man unna sig fina saker utan att bli utfattig. Och man slipper vänta länge på leveransen och bli alldeles fnattig.
  candiie.com ger lyx i vardagen även för en vanlig böna, som är ganska lågavlönad.

 4. Jaa, vad säger man, en webshop som har det mesta i presentväg, bra priser och stort utbud är det utmärkande. Jag har fyndat många födelsedagsprenter i deras fyndhörna till verkligt bra priser

 5. Lägg Candiie.com i dina favoriter, för en present du en dag behöver, men att springa till butiken du har ingen tid över. Hos Candiie.com hittar du säkert något att ge bort, och leveranstiden är kort. Där finns mycket att klicka hem, ja inte bara en grej, utan det blir säkert fem. De har även billiga priser och i april extra godis du får, ….ja hos Candiie.com är vi nöjda kunder som du nog förstår!

 6. oj, läste lite snabbt.
  Jag tycker att man ska handla från candiie.com
  för att de har bra saker och mycket bra priser.
  Mycket kul för barnen 🙂

 7. om man vill ha nåt kul och annorlunda
  som inte kostar flera hundra
  man in på candiie.com kan gå
  och se vilka fina saker man kan få
  kanske köper man en gåva
  de finns flera fina kan jag lova
  man kan även på sidan fynda
  så då är det nog bäst att skynda

 8. Denna fina tavla behöver jag till min trista rätt gräsliga rum med blåa tapeter, eftersom jag bor i hyresrett får jag leva me det och de fula väggarna däröfr skulle ajg blir super duper gald om jag vann denna fina tavla 🙂

 9. Perfekt sida när man är på presentjakt (både till sig själv och andra), där man med all säkerhet kan hitta något till den som har allt utan att behöva göra av med en större förmögenhet. Den billiga presentinslagningen gillas skarpt

  Jag har även länkat till tävlingen i bloggen

 10. Jag tycker att man ska handla från candiie.com för att de har riktigt snygg och unik design på sina varor, dessutom till billiga priser. Leverans tiden är kort och man har ångerrätt. En bonus är att man får två godisar när man köper något.
  http://zipzo.blogg.se/1208117462_tvling.html

 11. Har nu kollat igenom candiies sortiment och känner mig överlycklig över att det fanns så söta, mysiga, prisvärda, vackra, bedårande, nödvändiga och roliga saker. Jag befinner mig i en tid då minst halva min kompiskrets fyller år och det känns skönt att man då har nånstans att vända sig när man är ute efter små presenter:)

  Har såklart även länkat till tävlingen:
  http://tavlingsportalen.blogg.se/1208116682_vinn_en_vacker_tavla_.html#comment

  min mail: therese@vallnet.se

 12. eftersom jag snart flyttar hemifrån.
  så äger jag inte en enda tavla.
  denna var otroligt vacker.
  och skulle passa utmärkt inne i mitt sovrum.
  ovanför sängen 🙂 skulle ha den stolt uppsatt

  dom har billiga priser
  roligt sortiment
  lätt att hitta bland katogorierna
  snabb leverans
  billig frakt
  sedan blir man glad när man handlar där för man får 2 godisar varje gång 🙂 hihi då blir man glad.

  har även skrivit om tävlingen i bloggen.
  http://enlitentax.blogg.se/1208114099_jag_tvlar_om_en_otrol.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.