Fasansfullt

Hörde på nyheterna att 42åringen erkänt att han mördat Engla och kvinnan i Falun, tydligen har de hittat Engla nu enligt text-tv. Det är så fasansfullt, hur tusan ska man våga släppa ut sina barn.

Man hade verkligen hoppats att hon skulle dyka upp oskadd. Men man får nog ändå säga att det är skönt att polisen fick tag i 42-åringen så fort så de fick klarhet i vad som hänt. Ett olöst försvinnande måste vara ännu värre även om familjen inte kan tänka så nu.

Tänker även på den andra kvinnans familj, vad skönt att få ett slut på det hela för dem också.

 

9 thoughts on “Fasansfullt

  1. Enioreh: Aha, det har jag inte läst. Fast jag har varit dålig på att läsa nyheter senaste året.

    Lindisen: Ibland undrar man vart världen är på väg.

  2. Ja det är helt hemsk det som händer… man hoppas man vaknar och att allt är en dröm… men så inser man att det är på riktigt…

  3. Det värsta är att åtminstone mordet på Engla hade kunna undvikas om polisen hade lyssnat på tipset från en av hans vänner.

  4. ja
    ;(
    stort sett bara såna bloggar som din.
    wordpress man kommer in på.
    blogg.se är så dåligt nu

    men jag är illafall med i dina tävlingar.
    du fick länkarna va=

  5. Jenny: Kan inte annat än hålla med, det är för jäkligt hur sjuka människor kan bli. Jag är också blödigare men jag har försökt att inte läsa något om Engla… Skönt att de tog honom i alla fall och att de löste ett fall till vad det verkar.

  6. Fyyy faan vilka människor det finns! Jag har faktiskt gråtit idag. Sedan jag blev mamma har jag har blivit väldigt känslig för när barn far illa. Jag måste nog inse att jag inte kan skydda mina barn från hela världen. Jag måste våga släppa för att de ska växa som människor….. men ibland undrar jag hur jag ska våga det…

  7. Spenatmamman: Visst är det så att det finns mycket farligare saker. Skönt i alla fall att de har löst det hela och att familjen får göra avslut.

  8. Ja, det är fasansfullt. Jag försöker tänka så att det är så otroligt ovanligt att sånt här händer att det inte får begränsa mina barns liv. Det är många många gånger farligare bara att sätta sig i bilen skulle jag gissa på. Att leva är farligt. Tyvärr 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.