Vår morgon

Lyx, idag fick jag väcka Melvin vid 8.15, iofs drömde han lite vid 4 så jag gick in och gav napp (han var inte vaken) men inte helt fel att få sova till kl 8. Vi gick ner och Melvin fick sin frukost och jag tog mig lite kaffe. Sen har han kravlat omkring lite överallt, dock blev han lite grinig och trött så vi tog en dusch och nu sover han här bredvid mig på soffan.

Har suttit och letat efter en fin design som har två sidpaneler, den här jag har nu gillar jag men hur tusan får jag bort Ambient Glo ur headern? Vill ju att det ska stå En Mölnbobos Liv istället. Suck. Sen hittade jag en fin med tulpaner men då hoppade all text lite hur som helst, trist.

Får se vad jag hittar under dagen/kvällen.

När Melvin vaknar så skall vi äta lunch (om han sover till 12) och sen tänkte jag gå ut och gå en sväng, blir nog en promenad upp mot Rosendalsvägen för nånstans där ska det finnas en liten lekpark med bebisgunga. Får se om vi hittar den. Kanske törs knacka på hos Lotta också, hon bor ju däruppe. Vi får hoppas vädret håller i sig, just nu är det lite sol och lite moln.

2 thoughts on “Vår morgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.