Heldag utomhus

Melvin och Nicke gick upp vid 8.15 och jag drog mig till nästan 9.30, skönt. Sen gick jag ner och åt frukost och sen gick vi ut och började med staketet. Som tur var kom pappa över med lite verktyg och sin kunnighet så han och Nicke satte upp en hög vägg och sen första staketbiten, sen har vi hunnit sätta upp en långsida, en kortsida och nu har vi bara 3 eller om det är 4 delar kvar som vi ska ta imorgon efter vi varit i Trosa.

Vi har hållit på med staketet hela dagen eller Nicke har gjort mest, jag har bara hjälpt till att hålla i staketet när han skulle mäta och borra fast. Sen har jag rensat bort en rabatt och skyfflat jord. Vi fick även hjälp av grannen att fälla en gran så det har jag släpat bort samt att jag kört 2 stora skottkärror med gamla bräder till grovsoporna.

Middag fick vi hos mormor, hon bjöd på pyttipanna och ägg, supergott. Hon var även snäll och passade Melvin i någon/några timmar. TACK VÄRLDENS BÄSTA MORMOR (alltså Melvins gammelmormor).

Efter middagen så fick vi fika hos grannen och sen så har jag krypit runt och tagit bort maskrosor i gräsmattan. Nu är jag nyduschad och Melvin fick även han duscha och sen äta välling och sova. Han tvärsomnade nog nu för det är jobbigt att vara ute hela dagen.

Nu skall jag testa att uppgradera till en ny version av wordpress så händer inget här på några dagar så har väl hela bloggen brakat.

Glöm inte mina tävlingar

1. Tävla om hörselskydd i grönt eller rosa, passar till barn i åldern 2 mån – 12 år. Se länk till vänster

2. Tävla om Stora grillpaketet (kryddor, kryddmixar m.m) , se länk till vänster

4 thoughts on “Heldag utomhus

  1. Sorry, men du var inte den stora vinnaren den här gången, men som tack för att du var med så får du 20% rabatt på valfritt armband från min bloppis under hela nästa vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.