Tävling: Stora grillpaketet

För att se vad stora grillpaktet innehåller klicka HÄR

Här kommer en passande tävling inför sommaren. Ett grillpaket som består av olika kryddor till olika grillrätter. För att tävla,

1. Kopiera texten nedan och lägg på er blogg, har ni ingen blogg så tipsa gärna några vänner. (detta ger extra vinstchans, om ni mailar vänner så skicka kopia till mig på amek75@hotmail.com så jag ser att ni gjort det)

2. Kika även in på Aromia och skriv i en kommentar vad ni gillade bäst samt ev länk som ni gjort i er blogg. Glöm inte att se till att ni anger e-mail adress samt att länkarna i texten funkar när ni kopierat in det på er blogg.

Text att lägga in på bloggen:

Nu är det dags för en somrig tävling, hos en Mölnbobos Liv kan ni tävla om stora grillpaketet som består av olika kryddor och kryddmixar. Tävlingen sponsras av Aromia. Här kan ni läsa mer om stora grillpaketet. Tävlingen pågår till 10 maj.

38 thoughts on “Tävling: Stora grillpaketet

 1. Det är ju snart Mors dag,…så jag gillar kaffepaketet. Faktiskt ett bra tips eftersom mamma dricker mycket kaffe!! Fast stora grillpaketet är ju heller inte så dumt!!!
  Skickar även kopia till dej om tipsade vänner!

 2. Gillar att baka, så bakpaketet hamnar högt på min favoritlista. Svarta vallmofrön är dessutom väldigt svåra att hitta i mataffärer och så goda att ha i kladdig chokladkaka!

 3. Jag är gärna med och tävlar om stora grillpaketet…men Oj vad mycket spännande det fanns i den butiken. Något jag fastnade extra för var gratängkryddorna eftersom det blir mycket gratänger sommartid. Den med Cheddar står nog högst på listan…:)
  Jag har länkat på min blogg till tävlingen

 4. Jag tycker jättemycket om deras presentpaket och att man kan skicka dem direkt till mottagaren om man vill!

  Länkat i bloggen

 5. min favorit var två smaksatta kaffe med kaffedoftljus!!!
  Många kaffesmaker verkar goda, men jag skulle helst prova Apelsin/Choklad och Schweiser/After Eight /Jessica

 6. det är bra att aromias har bra tävlingar så man kan få vinna grill packetet till mej tycker att ni är bäst

 7. Dom är söta dom där bacillerna ;o) Det är en bit kvar till kommentar 1313, men snart så :o)
  Vi är typ förkylda jämt….
  Tjusig blogg du har!

 8. Oj vilken trevlig liten shop, klara inte av doftljus, men kryddor och kaffe är svårt att leva utan 🙂 Måste jag nu välja en favorit så får det bli Kaffe Irish Creme. Länk inlagd på min blogg.

 9. Det fanns mycket gott!
  Favorit är nog alla kryddorna. Gratäng Cheddar kommer jag absolut att prova.

  Texten är inlagd på bloggen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.