Röra sig

Hörde Melvin innan 6 imorse, ett litet skrik … han drömde nog en mardröm. Sen vaknade han till vid 6.30 så då bytte jag blöja men sen sov han till 8.30. Fast jag gick upp vid 8 men skönt ändå att han sov länge. Nu ligger han och äter.

Melvin har ju alltid legat still i sängen fast han kunnat åla, eller han har ju rört sig från sida till sida i huvudändan men imorse låg han med huvudet i fotändan och kikade på mig :-). Får väl lägga några små prylar där åt honom så han har att göra på morgonen…

Idag ska vi till Bauhaus och lämna tillbaks lite fästen som vi inte använde samt att vi ska få tillbaka pengar på frakten. Ska även köpa en grill idag samt kika på utemöbler, blir nog ett mindre i plast för typ 4 personer, vi får inte plats med mer än det nu.

Nä, måste äta lite nu innan vi ska dra, ska hinna med ett läkarbesök med Melvin också för en sista liten koll på testikeln, den var iofs okej sist men eftersom vi bara har remissen 1 månad till så vill vi kolla en sista gång.

Hörs senare.

Glöm inte tävlingarna om hörselskydd och grillkryddor, se länkar till vänster i bloggen

2 thoughts on “Röra sig

  1. Ojdå, ja Tuva verkade heller itne alltför förtjust i den..ska göra några försök till annars får vi väl byta sort. Vilekn fungerade för er sen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.