Spruta

Imorse vaknade jag vid 8.15 och Melvin vid 8.30, skönt. Vi tog det lite lugnt och sen vid 9.30 så gick vi mot Hälsokällan (BVC), det var hett, jobbigt. Väl där träffade jag en tjej som var på öppna förskolan och kikade för ett tag sedan, nu hade bebisen kommit och det var nära att det blev en Melvin men så hade de valt ett annat namn. Vi bytte mailadresser så även hon blir inbjuden på fika/promenad.

Melvin fick sin spruta, det var en påfyllnads av de två tidigare. Han skrek en liten stund men sen gick det över. Sen väntade vi in A-K och W och tog sen sällskap med dem. Vi bor kanske 200m ifrån varandra fågelvägen så det är nära.

Vi gick hem till mamma och fikade, sen åkte vi och handlade så jag har allt hemma tills ikväll när folk kommer och fikar (jag har födelsedag, 33 år). Väl hemma igen så lämnade jag det jag handlat hemma och sen åkte vi tillbaka med pappas bil och då passade vi på att bada i poolen. Sen tog vi med Oliwer hem till oss så min mamma fick vila en stund. Vi kikade lite på film (Melvin sov) men sen ville O gå hem så då följde jag honom en bit.

Nu har jag precis duschat, vattnat trädgården och bytt kläder. Redo för främmande.

8 thoughts on “Spruta

  1. Du är med 🙂 har bara inte godkänt kommentarerna till det inlägget än ;).. så att folk inte ska se det rätta svaret, hehe 🙂

    hoppas allt e bra med dig?

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.