Födelsedagen

Nicke kom hem vid 17-tiden med 2 sallader från Vita Villan, hann nästan äta upp min när Oliwer kom knallandes. Han hade stuckit i förväg för mamma ringde och efterlyste honom. Andra gången idag han drar iväg utan att säga till, har aldrig hänt förut.

Sen kom i alla fall ma+pa och mormor. Fick pengar av mamma och pappa, blir nog en torkvinda och ev ankare och staketlängder så vi kan sätta upp även på framsidan. Av mormor fick jag en ros, en Astrid Lindgren. Skall plantera den så fort vi fått upp staket så jag vet att den sitter bra.

Vid 19.15 så ringde min telefon och då var det Karin aka Gudmor, Svägerska, “moster” som undrade om resten av familjen var hos mig. Det slutade med att hon också kom på kaffe, kaka och glass.

Nu har vi nyligen lagt Melvin så nu är det tyst och skönt härhemma.

Update: Men för tusan, glömde ju skriva vad jag fick av Nicke och Melvin. Av Nicke fick jag en bukett blommor och av Melvin en kaffemugg med texten “Världens bästa mamma”.

9 thoughts on “Födelsedagen

  1. Jag har inte haft tid att gå igenom alla då jag mått väldigt dåligt och haft en hel del att göra då det är studentdags i morgon bitti. Jag har inte kunnat prioritera bloggen tyvärr.

  2. Marie: Gapskratt, du är rolig du. Men eftersom du inte läst ordentligt så är det 33 jag blir (fast det kan hända jag skrev det i ett annat inlägg) 🙂

  3. ÅH! Grattis! Du fyller år! Får man fråga om damens ålder? ;o)

    “Hej, vad har du gjort idag?”

    haha haha…

    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.