Länge

Vi sov länge båda två idag, jag vaknade 8.22 och några minuter senare hörde jag att Melvin vaknade. Nu har han just ätit välling och kommer gående här vid bordet. Vi ska nog vara inne en stund till, jag är lite konstig i magen så jag vill inte ge mig ut på något äventyr.

Lär väl sätta oss på framsidan sen och ta en kaffe och så får Melvin busa lite på gräsmattan. Igår busade han och Oliwer, Oliwer skulle gå med honom men gick så fort så stackars Melvin nästan drogs fram på gräsmattan, men så länge han skrattade så var det ju ok. Sen hände dock något och då blev han ledsen, så då fick de sluta busa.

Idag har vi inget inplanerat, Nicke har bilen så vi är strandsatta här. Får väl ta en sväng till mamma om det blir för långtråkigt. Men annars tror jag att Melvin nog vill bada lite idag.

2 thoughts on “Länge

  1. Johannpannan: Det är skönt att inte ha något “åka iväg” måste men jag har lite svårt att njuta när jag och Melvin är själva, vill så gärna ha lite besök 🙂

    Ha en bra dag ni också.

  2. det är rätt skönt med “lata dagar”. dagara man kan sova länge, göra det som faller en in och inte ha så mycket planerat!
    hoppas att ni får en skön dag
    J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.