Vart reser ni?

Läser på “Allt om barn” att de flesta barnfamiljer väljer att resa till Grekland, tätt följt av Mallorca och sen kom Turkiet. Många väljer nog att resa till ställen de varit på förut, speciellt när man har småbarn. Jag känner att om vi åker någonstans med Melvin så blir det till Side i Turkiet, det är vårt favoritställe och det känns som man har koll på saker och ting där. Detta gör det till att naturligt val för oss.

Vart skulle ni åka som första resa med barnen, eller ni som redan varit, vart var ni? Hur resonerade ni när ni valde resmål?

10 thoughts on “Vart reser ni?

  1. Isabelle: Turkiet är vårt förstahansval. Vi har varit i Grekland men tycker det är bättre i Turkiet, dessutom billigare och trevligare folk.

  2. Åk till Turkiet eller Grekland. Satsa på turistorter fast lite utanför city då det är bättre och lugnare när man har barn med sig. Kolla runt på internet, Cesme, kusadasi, antalya är perfekt för familjer..

  3. Maken och N var i Turkiet för ett par månader sen. Det funkade bra tydligen, alla gullade med N. Nu väntar vi nog ett tag med att åka någonstans. Det är mest påfrestande tror jag just nu :D. Om ett par år är det kanske dags igen. Vi får se.

  4. Vi åker bara till Finland och hälsar på släkt och vänner! Dit åker vi varje sommar och ibland även över jul. Ärligt talat har jag ingen önskan om att resa nån annanstans… Jag reste när jag var yngre och singel – numera har jag ingen reslust. Att resa med 3 barn känns mest bara jobbigt… Men till Island skulle jag kunna tänka mej att åka för där träffades min man och jag, så det vore kul att visa barnen var mamma och pappa träffades :-).

  5. Hej hej! . Vad roligt att du vill vara me di min tävling . Jadå du kan vara ett undantag 🙂 hihi . Men om du kopierar texten oså så blir det jätte bra! 🙂 . Skicka gärna länken + svar på frågorna sedan 😀 . Ha det underbart!

  6. Tyskland när han var 6månader.. har släkten där så jag känner till stället och allt gick fint.. åker om en månad igen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.