Bra skrivet

Har läst den 3:e sommarkrönikan på Allt om barn och det var nog den som jag gillade bäst. Håller helt med henne om att det finns för mycket krav och måsten för dagens föräldrar, undra på att man känner sig tyngd ibland. Sen vill inte jag ge min son massa snabbmat men det hon vill komma fram till håller jag helt med om.

Så, över till något annat. Dagen har varit bra. Vi var och fikade på Hagstugan idag och det var billigt och gott. Fanns en hembakad kaka och sen färdiga kakor. Jag fyndade även duplo (den större varianten) för 35kr. Var en plastpåse som var fylld. Melvin gillade det skarpt, speciellt de bitar som var som skallror och en bil som var med.

Väl hemma så donade Nicke i trädgården, Melvin somnade och jag slöade på soffan. Sen grillade vi kyckling och lök som vi åt med klyftpotatis. Melvin har varit i säng en timme men jag tror han sitter och donar i sin säng, han gjorde det för en stund sen. Nicke har hunnit springa sin 1-mils sträcka och nu blir det fotboll, kaffe och lite vaniljglass.

4 thoughts on “Bra skrivet

  1. Å vilken fin sida du har!!! Kul att du är med å tävlar, lycka till!! Hoppas annars dagen vart bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.