Hågelby

Idag har vi varit på Hågelby utanför Tumba, jag har inte varit där mer än på en lunch. Då var vi var aldrig ute i trädgården. Idag gick vi runt och kikade lite överallt även om det roligaste för Melvin var djuren.

Vi försökte få honom att klappa en get men det var tydligen inte så kul. Jag fick mata den och det var roligare tyckte Melvin

Det absolut bästa var att klappa den söta Nöff Nöffen, den gillade Melvin skarpt.

Vi fikade även på Hågelby, blev kaffe och bulle. Melvin fick också lite bulle så det var värsta festen. Sen kikade vi på djuren och jag fotade även lite omgivningar. Jag har ju dille på att ta närbilder på saker och idag blev det ett hyfsat kort på en … blomma?

Vi gick även in en snabbis i en liten “trädgård” men på grund av att det var så mycket getingar så hann jag bara fota det här lilla vattenfallet.

Nu på kvällen så har Sara och Klas med barn varit här, vi satt ute på baksidan och fikade. Var som vanligt mycket getingar, usch. När de skulle gå hem så tog Nicke och nattade Melvin medan jag följde med för vi skulle gå vägen förbi Saras pappa och hämta två barnstolar som han tagit hem till mig. De var jättefina och riktigt stabila. Jag kan säkert också sitta på dem. Följde med Sara hem för att kika på deras husvagn som de köpt, den var superfräsch. Nu blev jag också sugen, fast jag vill ha en yttepytte husvagn.

Nu blir det Hell´s kitchen, mitt favvoprogram.

4 thoughts on “Hågelby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.