Åska

Idag har jag varit på Plantagen, hörde av mina föräldrar att de hade 70% på massa saker så mamma följde med mig dit idag. Jag är lite avis att min bror får ha pool vid sitt lilla radhus för hade vi fått det så hade jag köpt en, de säljer de där 3000 liters poolerna för 149kr just nu. Helt sjukt. För mig blev det istället en rutschbana till Melvin för 90kr. 2 påsar strandleksaker och en liten fin barnväska (papp som de själva kan ha saker i) och det gick på 59.50. Sen köpte jag myggfönster fast de var lite för små så Nicke fick skarva, men det duger för i år.

När vi handlat så åkte vi till McDonalds och åt lunch och sen bar det av hemåt. Jag åkte hem och lämnade sakerna och hämtade Melvin, sen lämnade vi Nicke hemma med gräsklippning medan vi gick och badade hos mamma och pappa. Roffe och Berit (min pappas farbror och faster) kom förbi på fika och de tyckte det var kul att få träffa Melvin.

Nu har vi nyss kommit hem och Melvin har duschat och nu somnat i sulkyn. Det är hett här även idag men som tur var kom det regn och lite åska förut och rensade luften. Nu har vi korsdrag här hemma och då känner man i alla fall en pust emellanåt. Längtar till lite lite kyligare dagar, vore skönt att slippa svettas inomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.