Ramlat ner för trappan

Dagen har spenderats i Trosa, vi åkte till svärmor och fikade. Melvin fick en liten rolig leksaksfågel som man drar upp och sen åker den runt. Tror det var en pingvin. Vi var där i några timmar och kikade då även på OS invigningen samt att vi kikade på svärmors dator och lade in lite bilder i den.

Väl hemma så åt vi hamburgare och sen så gick jag upp för att förbereda ett bad till mig och Melvin. Under tiden bytte Nicke blöja. Just när jag varit och hämtat handdukar så ser jag att Melvin är en bit upp i trappan och just då ramlar han ner. Han ramlade ungefär 3 steg mitt i trappan, som tur var fick Nicke tag i honom sen. Så typiskt. Han har tagit sig upp för trappan några gånger förut när vi trott vi stängt för, då har det gått bra. Nu när vi var närvarande så föll han. Som tur var så var det inget allvarligt. Han grät länge men det blir nog bara några blåmärken. Inget som blödde.

Sen badade vi och då var han så glad så glad. Vi lekte med hans anka, val och sköldpadda. Sen blev det blöja och pyjamas på och välling i vår säng. Nu har han somnat.

Här är två bilder från dagen. Melvins kläder är byxor “Disney” (H&M??) och tröja från Lindex.

One thought on “Ramlat ner för trappan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.