Lördagkväll

Vi var iväg en sväng och handlade lite snarr och annat till kvällen och när vi kom hem var det i stort sett läggdags för en trött Melvin. Blev pyjamas och välling och sen rakt ner i sängen, hörde inte ett knyst därifrån efter vi lagt honom.

Vi har ätit god mat och Nicke har kollat tv och jag har läst bloggar och fixat med tävlingen (se nedan). Nicke gick även ut en sväng och då tog jag det lugnt på soffan.

Var uppe hos Melvin för att lägga honom tillrätta och när jag ska göra det så lägger han sig på sin lilla mobiltelefon och det började pipa och spela, han gjorde det flera gånger och sen satte han sig upp i sängen, jag skuttade raskt undan så han inte skulle se mig. Han var så söt för han satt där och försökte få in en napp i munnen men det var bara det att han fått tag i tre nappar så det var lite besvärligt. Till slut lyckades han och då tippade han snabbt över och somnade. Dessvärre inte med huvudet i huvudändan utan givetvis åt fel håll så vi måste flytta på honom igen…

Nicke ska kolla på en film nu och jag tänkte faktiskt stänga av datorn och tacka för mig, är så trött. Missa inte de 3 barntävlingarna jag har (en finns det även saker i vuxenstorlek). Man behöver inte blogg för att vara med.

Tävla om barnklädespaket från Lilloliv design, tävlingen hittar ni HÄR. Avslutas 30 sept.

 

Vinn en barnmössa i ekologisk bomull, tävlingen sponsras av www.edvina.nu och ni hittar tävlingen HÄR. Tävlingen avslutas 14 sept.

 

Tävla om vantar från Troll, sponsor är Kidsbutik. Tävlingen hittar ni HÄR. Avslutas 14 september.

2 thoughts on “Lördagkväll

  1. Ja barn är för roliga! 😀
    Brukar också snabbt hoppa undan så att de inte ska se mig om de råkar vakna till. Tänk att de ska vara så känsliga för det…

    Roligt att du har fått bra respons på tävlingsbloggsdesignen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.