Mardröm

Inatt drömde Melvin en mardröm så vid 04.12 så vaknade jag av att han skrek, fick gå in och tända hans lilla akvarium och sen försöka trösta. Bäddde ordning och lade hans nappar på rätt ställe, han ville ändå inte sova, så fort jag försökte släcka började han gråta. Det slutade med att jag fick stryka honom över ryggen, säga Godnatt och lämna akvariet på. Han grät till några gånger men sen somnade han efter nästan en timme. Vid 05.30 gick jag in och släckte akvariet och sen sov han till kl 8.

När vi gått upp blev det välling och sen åt vi frukost, Melvin åt en lingongrova med smör och sen fick han smaka lite ägg. Nu väntar vi på att Melvins morfar skall komma över, han och Nicke skall fnula på en lösning med grinden vi ska sätta uppe i trappan. Vi har lite klurigt däruppe med räcke och grejor så det måste nog till en special anordning för att få till det.

När de håller på med det får nog Melvin gå och sova, han är ganska trött nu men jag vet att han vaknar när morfar kommer så bättre han får träffa honom innan och sen gå och sova.

Kul att ni är så många som är med och tävlar i mina tävlingar till vänster. Ju fler som är med desto större chans att jag får ha fler tävlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.