Test: Vinteroveraller

Läser på www.alltombarn.se  om vinteroveraller och att de dyra inte alltid är bäst. Vi har inte köpt någon vinteroverall än ja mer än en begagnad “slit och släng” overall. I alla fall enligt Tidningen Vi föräldrar så var den bästa en overall som heter Friends och finns hos Coop, den sämsta var en från KappAhl.

Är det någon som har tidningen (prenumeranter borde ha fått den) och kan säga vilka andra overaller som var med i testat??

Lite nyfiken på vilka de dyra overallerna var.

EDIT: Tack Jenny för din lista med vilka overaller som ingick i testet. Här är listan

Coop 549 kr         BÄST enligt testet
Reima, 1690 kr
Lindex, 699
POP, 1195
Europris, 400
Stadium, 999
Molo, 1195
H&M, 498
Ellos, 499
Kappahl 499 = SÄMST enligt testet

 

12 thoughts on “Test: Vinteroveraller

  1. Superq: Vad bra att ni köpt en bra. Vi har inte köpt någon ny overall utan fått låna en och köpt en begagnad. Men känner jag mig själv rätt så blir det nog en sen i alla fall.

  2. Vi köpte den på Lindex (FIX) och den fick lika bra poäng som POP:en och det blir man ju glad för. Hade dessutom en 30% kupong så det blev inga 699:- inte 😉 Alltid lika kul!!! Kram på er

  3. Hej
    Kikar in för första gången och hamnar i en vinteroveralltest…
    Jag jobbar på en förskola där många föräldrar tror de är bra föräldrar när de köper overaller för 1600…
    Ett tips, köp två för 400kr st. De dyra går inte att torka i torkskåp tex. Det innebär att man kan bara gå ut en gång om dagen med barnen på förskolan. De är sannerligen inte bättre än en overall från H&M.

    Nog om detta, det var så mysigt hos dig att jag tittar in i morgon igen.

    Anne

  4. Åsa: Jag tycker det är jobbigt för jag inte har koll på storlek… man vill ju att det ska räcka hela vintern.. ja det vi kallar vinter. Annars är det som du säger rätt bra med delad dress också.

  5. Håller för fullt på att fundera på hur vi ska lösa vinterklädselfrågan i år. Hur pass behöver man en overall här i mellansverige egentligen? Vi har ju inga kanonvintrar precis. Vill inte betala en hel förmögenhet som vi knappt kommer att använda… Lager på lager är en bra idé. En lite varmare jacka och ett par termobyxor kanske.

  6. När Abbe var liten o inte rörde sig så mkt köpte jag overall på arctic kid. Toppen! Varm o andades, men på gränsen till lite tjock o bylsig.
    Sen dess har jag varje år köpt begagnade overaller av märkena reima eller mikkline. Varit supernöjd. Framför allt med vattentåligheten.
    I år har jag köpt overall i finetex på ullared. Det ska bli spännande att se om den är bra åt min 4,5-åring.

  7. Vi köpte en av overallerna från coop.. 249:- är ingen ting och håller de bara en månad så är de värd sina pengar han måste ju ändå ha två st

  8. Hej, kikar in på din blogg för första gången, bokmärker och kommer tillbaka 🙂

    Hursomhelst, har precis läst tidningen och här kommer de:

    Coop, 549 kr, Reima, 1690 kr, Lindex, 699, POP, 1195, Europris, 400, Stadium, 999, Molo, 1195, H&M, 498, Ellos, 499 & Kappahl 499.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.