Lördag

Hann inte skriva mer igår kväll men jag och Nicke kikade på nyaste Mumien filmen, den var inte så jättebra, det spårar liksom ut lite tycker jag. Vi åt god mat, fläsknoisette, stekt potatis, bearnaisesås och kräftstjärtar.

Morgonen idag började lite tidigt då Melvin höll låda (lekte) men jag somnade om och sen vaknade vi vid 8.20, Nicke hämtade Melvin som sen lekte en stund i sitt rum innan vi alla gick upp. Idag har vi varit i Gnesta och fikat, vi har köpt lister som man gömmer sladdar bakom, vi var tvungna att göra det då Melvin pillat bort de där spikarna som man sätter upp sladdar med, häromdagen så hade han en i munnen och då blev jag lite skrämd. De listerna sitter nu uppe och det blev kanonbra.

Mamma och Oliwer kom förbi en sväng och det tyckte Melvin var kul, han var dock helt slut så när vi la honom innan 14 så somnade han rätt fort och sov i nästan 2 timmar. Under tiden hann jag lägga upp en tävling där man kan vinna produkter från www.detbästavihar.se . GRATTIS C,M och I till er nya webshopp.

Melvin har lekt lite inne då jag tog in hans rutschkana, givetvis blir han övermodig och så slog han i huvudet men strax är han uppe igen. Nu är han och Nicke ute och går medan jag passar på att blogga och njuta av tystnaden.

2 thoughts on “Lördag

  1. De är ju helt otroliga de små. Hur lyckas en liten kille dra loss en spik?? I gör också sånt där ibland och man dånar för hur kreativa de är… Hua.. Tack för gratulationerna vännen. Hoppas ni får en bra söndag i solen. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.