Tävling! Vinn produkter från nyöppnad familjewebshop

Idag den 13/9 lanseras en ny webshop som heter “detbästavihar“, Detbästavihar säljer fina saker till barn och vuxna som passar både till vardag som till speciella tillfällen. Leksaker, tavlor, barnrumsinredning samt böcker och mycket mycket mer.

Nu ger vi dig chansen att vinna några av de fina produkterna nedan. Alla produkter som lottas ut finns även i webbutiken. När du är med och tävlar godkänner du även att detbästavihar får spara dina namnuppgifter samt mailadress för framtida nyhetsmail.

Den som står som vinnare får välja ett av dessa priser;
* En fin skallra från Jellykitten
* En rosa body i stl 50/56 med texten “Det bästa vi har” (bild saknas)
* Ett set med minipussel från amerikanska Melissa and Doug
* Barnsmycke på mockaband från svenska mawi design

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att gå in på detbästavihar och sedan skriva en kommentar här med vilken produkt ni gillade bäst. Vill ni ha större chans att vinna skall ni även länka i er egen blogg. Använd då texten nedan och meddela sedan i en kommentar att ni länkat samt vilken produkt ni gillade bäst. Detta ger 5 extra vinstchanser. Låna gärna bilderna.

” Jag är med och tävlar om fina barnprodukter hos En Mölnbobos Liv, tävlingen sponsras av den nyöppnade webshoppen detbästavihar. Tävlingen avslutas 30 september kl 23.59. Var med ni också.”

23 thoughts on “Tävling! Vinn produkter från nyöppnad familjewebshop

 1. Shit, missat den här… tävlar i sista sekund!!

  Jag gillar bäst i butiken – Väggord i trä “Sov Gott”

  Länkat i bloggen 😉

 2. Åh detta är en perfekt present till min kusins dotter som hon fick här om dagen. Har inte träffat henne än. Men detta skulle vara en perfekt present som grattis till den nyfödda prinsessan. Jag tyckte om (
  Poppet Elly “Snutte”) En snuttefilt med figur, hur söt som helst. Tack för en jätte bra tävling! 🙂 KRAM

 3. Min dotter vill helt klart vinna pussel och det är även det vi skulle köpa i första hand, men böckerna skulle också användas i massor…

 4. Sovgunga Lyx gillade jag väldigt mkt :()

  jag är med och tävlar åt min älskade systerdotter Joy!
  försöker vara med i måna barntävlingar så man kan vinna nåt kul till lill tösen

 5. Haha, en Badhink med badgodis Artikelnr.263 skulle jag gärna beställa, den var ju riktigt coool.. fast jag hoppas jag vinner något av ovanstående så min bästa väns pojkar kan få nåt kul =)

 6. jag tycker bebben kitten skallran var jätte gullig
  På det bästa vi har kan jag tänka mig handla julklappar snabbt och smidigt

 7. Vad synd att din krönika inte publicerades! Men vad kul med en veckokrönika, det tycker jag slår en publicering på Allt om Barn med hästlängder! Kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.