Vårt hemmapyssel

Här kommer lite bilder på vad som hände hemma hos oss i helgen

Melvin i lördags, en av de få lugna stunder jag fick uppleva *S*, han kikar på något barnprogram, kan tänkas att det var Kalles klätterträd för det tyckte han var lite kul. Yamahadressen har jag köpt på mitt jobb, han ser så cool ut i den.

 

Här är ena väggen i Melvins rum, där satte vi upp två tavellister från Ikea, på hyllan står några sagoböcker och lite doppresenter som jag inte vill att han ska leka med. Även en tavla med tecknad Nalle Puh med vänner som vi fick av en kvinna på en loppis i Vagnhärad. Vid bordet vill Melvin sitta varje morgon och bläddra i sin bok som det är lastbilar och bilar i. Bordet hittade jag i grovsoporna och stolen har min pappas farbror gjort till Melvin.

 

Här är till höger innanför dörren, här har vi hylla för Melvins leksaker och så hans lampa och akvarium som alltid är tända när han lägger sig. Spjälsängen kommer sen bytas ut mot hans vita växasäng. Sen är jag sugen på väggord, vet att www.detbästavihar.se har haft fina väggord, men när jag kikade in sist så såg jag dem inte. På bilden så skall Melvin lägga sig. Pyjamasen är från Name It.

 

I mitt och Nickes sovrum så satte vi upp varsin tavellist, det här är min sida och där finns just nu bara detta foto. Har ikväll satt in kort på Melvin i ramar som jag skall ha här också samt att han skall få något i sitt rum. Nicke har en tavla med Trosa motiv på sin sida.

 

I badrummet satte vi också upp en tavellist (we love tavellister *s*). Skall kolla om Cult Designs tvålpump och tandborstmugg passar på listen, vill gärna ha något fint här. Tackar Ninninusens för tipset om list i badrummet.

3 thoughts on “Vårt hemmapyssel

  1. Näää vet du att leverantören kunde inte leverera dem förrän slutet av december och då backade vi. Men vet du vad?? Ännu bättre är ju väggkompisarna!! Vi har öppet hus hemma hos oss den 29/11 mellan 10-12 och 15-18 och har supererbjudanden från sidan under dagen på olika saker. Vill ni komma på lite alkoholfriglögg och pepparkakor och handla lite julklappar? Ta gärna med dig någon eller flera!! Och i vår ska vi börja sälja barnkläder från Geggamoja 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.