Märkligt

Ibland undrar jag om det här med pojksaker och flicksaker ligger i generna. Melvin har lite bilar men de har han fått senaste månaderna, han har även en skrållandocka. Vi har inte lärt honom hur bilar låter utan vi har nämnt hans bobbycar som “bilen brum brum” lite nu och då och trots det så leker han nu att allting är bilar och han kryper runt och gör brumljud.

Idag har det varit mycket på jobbet, jag har haft fullt upp nu under nästan två veckor, skönt. Väl hemma var jag helt slut. Jag kramades lite med Melvin, sen duschade vi och sen var det sovdags för honom. Tror han nyligen somnat, han har varit lite orolig på kvällarna och hållit låda och kastat saker. Tror det är förkylningen.

Jag lade mig i sängen en stund och somnade nog till en stund, nu känner jag mig lite piggare så nu blev det sen middag samt att jag lagt in räkningar. Nu skall jag slötitta på SOS familj.

2 thoughts on “Märkligt

  1. nä jag tror INTE pojk o flicksaker e medfött att pojkar leker m bilar, flickor m dockor….
    inez som är flicka, gör oxå brumljud till sina bilar, har sagt typ brumm brumm en gång, dockan ger hon nappen (gosedjuren oxå) favvoleksak är en star wars grej från mc donalds. typisk killgrej?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.