Barnskor: Ecco

Idag har vi varit i Skärholmen, vi skulle kika på vinterkängor till Melvin. Vi hade tänkt köpa ett par på Vincent Shoe store men där fanns inte ett enda par kängor i Melvins storlek. Vi kikade på Din Sko men även där var det utplockat. Slutligen när vi tänkt gå tillbaka till Din Sko och fråga efter kängor så fick vi syn på Eccokängor uppe vid Din Sko butiken. De var prissänkta och var jättefina. Det slutade med att vi köpte ett par till Melvin. Vi hittade även jättefina täckvantar på HM till Melvin så det blev 2 par som han skall få ha till dagis.

Därefter åkte vi och hämtade svärmor i Trosa, hon ska sova hos oss inatt och skulle dessutom passa Melvin när vi gick och såg nya Wallanderfilmen. Dessvärre så hann vi inte upp i tid så våra reserverade biljetter försvann och då filmen var nästan slutsåld så blev det inget filmtittande. Istället fick vi åka hem. Nu har vi nattat Melvin och vi ska se om vi har ngn film vi kan se hemma istället. Vi har i alla fall laddat upp med fikabröd och snacks.

Imorgon skall jag vara med på dagis, ska bli kul. Vi var där en sväng idag och visade svärmor och Melvin drog iväg med henne bort dit vi går in med honom.

4 thoughts on “Barnskor: Ecco

  1. Otroligt hur barnskor alltid är slutsålda flera månader innan säsongen börjar. Har ni testat att köpa barnskor på nätet? Erfarenheter?

  2. Vad kul att du hittade lite till dagis i alla fall. Här är det också himla utplockat. Svårt att få tag i det man vill :(. Imorgon börjar Felix på dagis. Inskolning dag 1. kram Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.