Dagis dag 4

Upp vid 8 imorse och göra välling och förbereda Melvin inför dagis. Väl där så var vi 10 min tidiga men vi gick in ändå. Fick lite kaffe och sen kom T´s mamma. Melvin lekte och brydde sig inte om mig och Nicke. När klockan blev 09.45 så fick vi vinka Hej Då och det var inga problem. Melvin sa Hej då och vinkade. När T blev ledsen så var det nära att han började men som tur var så blev det ingen gråt.

Vi gick runt på baksidan och satte oss i personalrummet. Där satt vi och pratade och åt frukt. Min kusin som är dagisfröken på det andra dagiset kom in och satt med oss ett tag.

När klockan var 10.30 gick vi tillbaka, inget glädjetjut från Melvin inte. Han höll på med sitt. Var även några större barn där som hjälpte till med småttingarna. Skönt att det gått bra.

Imorgon skall han äta lunch där så då lämnar vi och sticker direkt. Får se om vi sitter i personalrummet en stund, det kanske beror lite på hur T´s föräldrar gör.

Ikväll skall vi ta fram kläder som skall med till dagis, Melvin har fått sitt fack nu. Dessutom har vi beslutat att Melvin får sova på madrass när han ska sova middag. Nästan alla andra barn gör det så då blir det bra om Melvin får pröva det han också. De sover utomhus på madrasser och i åkpåsar/sovsäckar så tillvida det inte är mer än 10 grader kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.