Dagis dag 5

Imorse fick jag ligga kvar lite längre i sängen medan Nicke gav Melvin frukost. Jag gick upp lagom för att hinna duscha och sen ta en kaffe. Klädde även Melvin.

Var på dagis strax innan 9.30, vi hade med oss alla extrakläder så jag gjorde ordning det i hans hyllor och sen fick vi vinka Hej då. Gick hur bra som helst. Båda de andra barnen var sjuka idag så Melvin fick full uppmärksamhet.

Väl hemma så gick jag över till Teres och fikade och pratade en massa strunt. Var där i ungefär 1.5 timme innan det var dags att åka och hämta Melvin. När vi kom dit satt han vid matbordet med sin fröken och en annan tjej. De hade ätit pannkaka med sylt och han hade ätit 2.5 pannkaka. Det hade gått jättebra och de hade haft öppet mellan avdelningarna då de dansat ut julen. Melvin hade lekt och haft kul med alla barnen.

Tydligen har han blivit lite av allas favorit, det blir nog lätt så med de nya barnen. Nu har vi varit hemma snart en timme och Melvin sover middag. Vi räknar med att han vaknar vid 14-tiden och då skall vi åka ner till Trosa och gå på Busfröt (www.busfrot.se ), hon har 40% på allt i butiken idag så vi hoppas det finns lite kvar till oss. Vi fick presentkort på den butiken i julklapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.