Dagis: Dag 7

Höll på att glömma bort bloggen ikväll, fastnade framför ett spel.

Idag var alltså första “sova på dagis” dagen, barnen sover utomhus på madrasser (några få sover i vagn) och i åkpåsar/sovsäckar. Melvin hade somnat vid 12.10 och när Nicke kom för att hämta honom vid 13-tiden så sov alla fortfarande, Melvin vaknade dock, det var som han kände på sig att pappa kom. Det hade gått bra idag men ett barn hade råkat knuffa till Melvin så han ramlat och skrapat sig lite på hakan. Det var så obetydligt att jag inte ens såg något märke.

När jag kom hem så var han nog lite trött, var lite pipig och efter att ha ramlat ner från köksstolen 2 ggr så var livet inte kul. Han grät och grät, tror han var lite trött. Han gjorde som tur var inte illa sig utan det var nog mer “tyck synd om mig”. Vi gjorde honom i ordning för sängen vid 19 som vanligt men innan vi hann gå upp med honom kom svärfar förbi med lite saker. Melvin fick då stanna uppe under tiden vi fikade och sen när hans farfar skulle åka hem så gick vi och lade Melvin.

Nu skall jag strax gå och sova, jag MÅSTE åka 6-tåget imorgon. Blir nog rätt soft på jobbet då alla utom 7st åker iväg på kick-off till Trysil.

<—————— GLÖM INTE TÄVLINGEN alla kan vara med och tävla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.