Sötsaker på dagis

Apropå det här med sötsaker på dagis… där Melvin går får man för det första inte ta med något ätbart då en kille är superallergisk. När barnen fyllt år så har man fruktstund då tjejen i köket beställer hem massa goda frukter, bland annat så är tydligen ananasen poppis. Barnen får även ha en jordgubbstårtemössa på sig och så sjunger alla. I måndags så var det en tjej som fyllt år och hon såg så glad ut när de sjöng för henne.

Tycker det är bra att de tar hem lite roligare frukter istället för att man bjuder på glass, bra om barnen lär sig äta olika frukter.

I övrigt verkar maten kanonbra, jag har hört att det är mycket ekologiskt (vet ej om det stämmer men någon sa det). Det är varierad mat med fisk, kött, soppa och kyckling. Även blandat vad gäller potatis, ris, pasta och couscous. Skönt att de får så bra mat på dagis, då slipper man ha dåligt samvete om det blir något snabblagat på kvällen.

Hur är det på era dagis vad gäller födelsedagsfirande och mat?

3 thoughts on “Sötsaker på dagis

  1. SV: tack så mycket för svaren! vet du vart närmsta gina tricot ligger?

    Å ja, fast än har jag en bit innan jag är uppe i din statistik 😉

  2. En jordgubbstårtemössa… så härligt det låter! En sån skulle man ha.
    Välkommen in till mig och tävla om parfym, lyxig kräm och spännande böcker. Och jag är som alltid tacksam om du vill tipsa om tävlingen. Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.