Metallica och min fina son

Igår var vi på Metallica i Globen medan sonen fick busa med mormor, morfar, morbror och gudmor. Sonen hade kul och vi hade också det riktigt bra. Vad som var synd var att vi satt högst upp i Globen (puh, var jobbigt att man fick gå i massa trappor för att nå upp till C-Väst). Väl uppe så hade vi fin utsikt även om jag kände en viss olust över att “tänk om hela etaget ramlar ner” *S*. Tyvärr så var ljudet riktigt dåligt under förbanden, ibland hörde man inte att de sjöng fast man såg att munnarna rörde sig.

När Metallica kom på så var ljudet såklart bättre men inte helt hundra. Det kändes som gitarrerna hade för hög volym så James röst försvann. Men totalt sett är jag helt nöjd med konserten, mycket nya låtar och mestadels tunga låtar… Jag har sett bättre konserter med Metallica (har varit på 5 eller 6st) men då har det också varit så att jag haft bättre platser och upplevt ljudet bättre.

Vi hade en trevlig kväll med god middag innan och bra musik på kvällen. Kom hem vid 00.45 och stöp i säng. Hur Melvin hade det har jag skrivit i dagens första inlägg.

Lägger in två bilder på sonen då det var länge sen jag hade foton med. Bild 1 är ifrån idag. Killen var på gott humör. Cool tröja från Nova Star, byxor från KappAhl och en bandana från Lindex. Gårdagens klädsel är Lollopard, både body och byxa. Skorna är Bobux med fotbollar.

6 thoughts on “Metallica och min fina son

  1. hej.
    eftersom du var med i min förra müslitävling så ville jag bara säga att eftersom det var ett så stort deltagande i den så har jag startat en ny tävling där jag lottar ut ytterligare två presentkort. du kanske vill vara med? tänkte i alla fall tala om det så att du kan testa lyckan en andra gång.

    ha en fortsatt bra dag! kram, molly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.