Måndag igen

Helgen gick fort och imorse var det dags att gå upp tidigt igen, ja om man inte snoozar vilket jag gjorde. Tog 7 tåget och hade sällskap med E och B, alltid trevligt med sällskap.

Jobbdagen gick fort eftersom jag jobbar kortare dagar på måndagar, hann göra det nödvändigaste men har en liten lista inför morgondagen.

Väl hemma i Mölnbo så stannade jag till hos ma&pa och fikade lite. Sen hem och slappa lite. Nicke ringde vid halv sju och då gick jag upp och förberedde badet. När Nicke och Melvin kom hem så blev det bad för mig och Melvin och sen var det sovdags för honom. Blev inte mycket tid ihop idag. Nu sover lillisen och vi fikar lite.

Vet ni, idag vann jag en cool väggdekor från www.unikdekor.se , jag vågade inte välja någon av de fina texterna som skall sitta på väggen. Känns inte bra om man sätter upp den och sen vill man flytta om och så kanske tapeten lossnar, istället blev det en till Melvins dörr med texten “Här bor en busunge”. Sen funderar jag på att köpa lite kakeldekor därifrån, de hade fina fiskar som Melvin skulle gilla.

One thought on “Måndag igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.