Halvdag

Nicke var ledig idag och var hemma med Melvin. De hade varit ute och gått lite men sedan hade dagen gått i gnällandets och gråtandets tecken. Ovanligt för att vara Melvin, han är i stort sett alltid glad (utom när han är trött).

Jag jobbade halvdag men åkte direkt till min mammas kompis Annika, mamma har praktik på Annikas tidning Fat Quarter (en quilttidning). Vi fikade lite innan jag och mamma åkte vidare för att lämna tillbaks en programvara jag köpt på Onoff. Blev även en tur till Järna där vi gick på Lavendel och köpte lite smått och gott till påskäggen. Jag köpte bara såpbubblor och en uppdragbar mekanisk groda som hoppar och mamma köpte en bil till Melvin. Vi passade även på att handla.

Väl hemma packade jag ur bilen och bar ner nya ekbordet (tungt som bara den). Vi hann inte mer än göra det så kom mina föräldrar och vi började laga middag. Vi åt tacos allihopa och sen fick Nicke paket (han fyller år på påskafton). Blev en bok om som hette Grillboken samt att han fick ett presentkort.

Vid 20-tiden så gick mina föräldrar hem och vi satte oss med våra datorer samt lyssnade på hockeyn. Nu tänkte jag nog snart gå och sova, jag är lite trött. Tror dock jag får sovmorgon imorgon, ja om jag inte är jättepigg, då går jag nog upp när Melvin vaknar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.