Bildkavalkad

Blev inget bloggande igår men dagen gick så fort. Jag var hemma med Melvin men han var hur piggelin som helst så vi tog en tur in till Södertälje. Skjutsade in mamma och sen passade jag på att byta ett par byxor på Lindex samt köpa en keps till Melvin. Sen åkte vi hem och då åt Melvin och sen blev det middagslur för honom. Fick väcka honom vid 15-tiden för han ville inte vakna. Sen lagade vi mat och efter att Melvin lagt sig så höll jag på och försökte ordna med program i datorn.

Idag har jag jobbat, var förstås mycket att göra när man varit borta två dagar. Får åka in tidigt imorgon bitti så jag hinner med att rensa upp i högarna. Jobbar bara halvdag imorgon.

Här kommer lite bilder från senaste veckan.

En söt liten emaljblomlåda jag köpt på Plantagen. Blir fint när påskliljorna och pärlhyacinten slår ut.

Melvin har kommit på att man kan stoppa händerna i fickorna. Tröja från Snoffs design

Här har pappa tagit ett kul kort på Melvin när de besökte en lekpark.

Melvin lekte lite i sin rutschkana men fick syn på de stora grabbarna. Byxor från www.lollopard.se och tröjan har vi fått från Abbe (tror jag).

Vi tog ut hans C30 så han fick köra omkring på parkeringen, den börjar bli lite liten för honom så snart blir det nog en trehjuling. Nya kepsen inköpt hos www.hippokids.se (Kik kid), munkjacka från H&M och byxor från www.lollopard.se , skorna har vi fått från www.brandos.se och de är av märket Puma.

Tog den här bilden när Melvin sov middag igår, han hade tagit av sig sin strumpa och satt den på handen, knasbollen 🙂

4 thoughts on “Bildkavalkad

  1. Jag insåg nyss att jag råkade ta bort ett mejl som jag tror kom från dig, tänkte bara kolla vad det kan vara för något? Kan vara att jag varit med och tävlat hos dig tidigare. Har du någon aning om vad det kan vara?
    Kramar Madde.

  2. En Mamma: Ledsen att du blir besviken, nu var det inte många timmar kvar till 48 timmar hade gått så jag tyckte inte det var någon fara, Kanske var dumt av mig. Jag var däremot noga med att Melvin bara skulle sitta i vagnen och vi var inte i kontakt med några (rörde ingen/inget). Min kära mor visste om att han varit sjuk så hon umgicks med honom med full vetskap.

  3. Jag brukar följa din blogg lite i smyg och nu känner jag att jag måste kommentera. Jag blir riktigt förbannad när jag läser att du åker omkring med ditt barn som har haft magsjuka. Varför tror du att dagis har 48timmars regel efter magsjuka? Tänk på alla du mötte på stan osv. Varför är det så svårt att förstå hur magsjuka smittar.

    Riktigt besviken blir jag. Inte konstigt att magsjukor bara går runt runt. Och vi som sköter oss och håller oss hemma 48timmar har ju inget för det när det finns andra som tror att bara för att man SER piggelin ut så smittar man inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.