Kärleksfull

Vår son är en kärleksfull kille, när jag och Nicke hämtade honom på dagis så satt han och småpratade med en dagiskompis och när det var dags att gå så var han tvungen att krama om alla han mötte på väg från dagis. Blev nästan alla tjejer och en killkompis som fick kramar. Blev ett stort kramkalas vid grinden. Så sött.

Väl hemma så blev det förberedelse av middag, schnitzel och potatis. Melvin vägrade äta maten trots att han verkat hungrig innan.

Hur gör ni när era barn vägrar äta maten, ger ni annan mat/smörgås eller får de vara utan?

Vi gjorde ingen ny mat till Melvin utan han fick vänta ett tag och sen fick han en smoothie (var 1.5 timme kvar till läggdags och välling när middagen serverades).

Nu kollar Nicke fotboll och jag kollar på Nytt läge och bloggar lite i pausen.

5 thoughts on “Kärleksfull

  1. Jessica: Tack för din kommentar

    Nathalie: Tack för kommentaren. Blir som sagt var ofta så hos oss också att middag och välling blir nära varann.

  2. Vi äter middag så nära vällingen, så om han verkligen vägrar äta middagen får han vänta till vällingen. Nu händer det dock sällan att han inte äter något alls, däremot är det mer vanligt att han säger att han är mätt efter en tugga. Då frågar jag om vi ska slänga maten, varpå han kommer på att han nog faktiskt ville ha lite mer.

  3. Här är det oxå det som serveras som ska ätas, precis som hos frida äter vi ofta frukt efter maten och det får man i vilket fall som helst.

  4. Frida: Bra med frukten. Vi är lite dåliga på att ha frukt hemma i veckorna och idag ekade det tomt på bänken. Men jag ska försöka ha det hemma så får Melvin det om han inte äter maten. Känns lite jobbigt att han inte äter men samtidigt så äter han ibland massor på dagis så då orkar han ingen middag. Fast idag slank inte ens hela vällingen ner.

  5. Våra tjejer får det som bjuds och inget annat. Vi äter alltid frukt efter maten, och det får de även om de inte ätit nån mat, men de måste vänta tills vi andra ätit upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.