Förmodligen ändringar

Det kommer nog bli lite ändringar på bloggen. Jag är med i ganska många barnrelaterade tävlingar som jag har lagt i min tävlingsblogg, nu är det många som inte vill att man skall tipsa i speciella tävlingsbloggar utan i sin vanliga, i mitt fall denna blogg. Hädanefter om sådana krav finns så kommer tävlingar läggas här men då kommer jag döpa inläggen till “Vi är med och tävlar” så ni som inte är intresserade av sånt lätt kan klicka förbi. Kommer även försöka börja lägga upp lite tips på ex reor, rabattkoder och nyheter. Får en hel del mail från olika butiker och skall försöka informera er om det också (i mån av tid).

Vad tycker ni om detta upplägg, kommer ni bli galna om jag har en del tävlingsinlägg här eller kommer ni tycka det är bra? Kommer bara bli sånt som har med barn/familj att göra, övriga tävlingar hamnar fortsatt i min tävlingsblogg.

Givetvis fortsätter jag med mitt “dagboks”skrivande som vanligt.

3 thoughts on “Förmodligen ändringar

  1. Jag tror fortfarande att jag blivit blåst av den där tjejen men vad kan man göra. Finns juh ändå inget man kan göra och jag kan inte bevisa det så…

    Jag har ändrat inställningarna nu. Visste inte ens om att man behövde göra det så det var bra du skrev hur. ^^

  2. Jag gillar juh tävlingar så för min del är det helt okej. ^^
    Men ganska fjantigt att man inte får tipsa i tävlingsbloggen. jag har juh prenumeranter där med liksom?? Men, men…det är min åsikt.

  3. Gör d du 😉 Helt okej!!! Allt bra med er då?? Själv blev man hemma idag då Sessan kräktes imorse 😮 Vet inte säkert om det bara var en engångskräkning för nu verkar hon må bra… Hmm… Hur ska man veta det på morgonen??? KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.