Fästingar och antikrunda

Har inte hunnit skriva på några dagar då det varit lite fullt upp. Igår hade vi återträff med gamla gänget från Ericssontiden men trist nog så blev vi “bara” 8st som möttes upp på Helenes Krog vid Mariatorget. Fördelen med en mindre grupp är att man hann prata med alla.

Vi träffades vid 17.30 och åt sen supergod mat, dessvärre var servicen bedrövligt dålig. De hade inte koll för fem öre. Dessutom så kom de först in med mat till en av oss men som sen visade sig vara till ett annat bord, var ren tur att C inte hann börja äta. Men som sagt var, maten var gudomligt god och vi hade trevligt trots dålig service.

Jag hade lovat att köra hem Lena så vi hoppade av i Älvsjö där jag parkerat bilen. Väl ute på motorvägen så visade det sig att de stängt av så vi fick åka gamla riksettan hela vägen till Södertälje. Detta tog lite längre tid så jag var inte hemma förrän efter 23.

Hann prata lite med Nicke innan det var dags att gå och sova.

Just ja, det där med otäcka fästingar… jag lyckades få min första fästing i förrgår och det utan att ha varit i gräs eller skog. Frågan är om den satt på en gren som jag bröt av. Som tur var kände jag att det kliade och då måste den precis bitit sig fast för den var helt platt och jätteliten. Får hålla koll bara så det inte blir något.

Dagen idag har varit stressig på jobbet men jag hann iväg i vanlig tid ändå, eller hann, jag åkte helt sonika hem när jag slutade. Väl hemma så fixade jag käk och sen när vi ätit gick jag och lade mig en stund då jag haft huvudvärk hela dagen (studerat små excelutskrifter och registrerat budget, inte bra för huvudet). Sen kom Ellinor och Ludde över och fikade och vi pratade lite, båda var lika trötta så de stannade en timme och sen gick de hem.

För mig blir det fotöljen ikväll och Nicke skall kolla på fotbollen.

6 thoughts on “Fästingar och antikrunda

  1. Var gärna med och tävla i min nya tävling, du kan vinna ett presentkort värt 500 hos mykidoo du hittar länk till vänster i min blogg..

  2. Riktigt fin ptjamas du lottar ut. ^^

    Jag såg du hade hittat min ena tävling. Kolla gärna in den andra med. Du kan vinna en jättesöt babyfilt.
    Och det kommer upp en tredje tävling under dagen också. :o)

  3. Usch dessa förbaskade fästingar. Jag hatar de verkligen. Fick två på en och samma dag i höstas när vi var ute och plockade svamp.

  4. Urs för fästingar, inte kul!
    Tur att vi inte har så värst mycket uppåt, men dem jävlarna kommer sakta uppåt nu med så :S

    Ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.